Musaca rumenita cu cascaval

de epurasha2bb in Vita, 25 Mai 2010 | 10417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6 cartofi
  •  200 g de cascaval ras,
  • un ou,
  •  300 g carne tocata amestec porc cu vita,
  • 1 ceapa 
  • 4 graunti de usturoi,
  • 4 linguri de smantana
  • verdeata proaspata
  •  1 lingura de unt,
  • o lingura de pesmet,
  • sare, piper,
  •  1/2 ardei rosu capia,
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate,
  •  un pic de ulei,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca rumenita cu cascaval:

Fierbem cartofii in coaja in apa simpla.Apoi pasam cartofii fierti bine si curatati de coaja si ii amestecam cu unt, sare, piper si  1 lingura de smantana.

Apoi tocam marunt ceapa, morcovul,ardeiul si usturoiul si le calim in putin ulei, 2 linguri acolo. Apoi adaugam si carnea tocata si amestecam din cand in cand si apoi si pasta de tomate.Dam un praf de sare si piper si oprim focul fiindca se mai fac si in cuptor, ideea era sa mai scapam de zeama si sa capete un usor gust de caleala.

Pregatim vasul de yena uns cu unt bine de tot si apoi tapetat cu pesmet.

Punem primul strat de piure.Apoi amestecul de carne si legume .

Apoi punem iar piureul ramas.

Deasupra de tot turnam un ou batut amestecat cu cascavalul ras si smantana.

Presaram si putina verdeata deasupra spre sfarsit.

Bagam la cuptor vasul si lasam sa se rumenesca.

Cand s-a rumenit frumos scoatem si servim calda!este deosebit de gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca rumenita cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor-reteta araba