Muschi de porc cu ciuperci si smantana

de Alina26 in Porc, 11 Mar 2013 | 12626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc(muschi)
  • 500 g ciuperci champignons
  • 1 ceapa
  • 500 g smantana
  • 1/2 pahar de vin alb
  • o lingura faina alba
  • 1 galbenus
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu ciuperci si smantana:

Incingem tigaia cu putin ulei si un catel de usturoi. Spalam carnea, o taiem cubulete si o punem in tigaie la prajit, fara capac. Curatam si ceapa, o taiem si o adaugam peste carne. Lasam sa se inmoaie si ceapa putin si adaugam vinul, lasam sa se evapore. Cand vinul s-a evaporat punem apa....si lasam sa fiarba.

Curatam ciupercile, le spalam, le taiem in doua sau patru si o pregatim intr-o alta tigaie, pana scade tot lichidul. Pregatim smantana intr-un bol cu faina si galbenusul. Cand carnea s-a fiert si s-a evaporat toata apa, punem ciupercile, amestecam si mai lasam 5 minute. Adaugam smantana, punem sare, piper si patrunjel verde si mai lasam 5 minute.

Pofta Buna!!!!Sper sa va placa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc cu ceapă preparată în vasul Zepter