Muşchi de porc în crustă de nuci

de madi_marin in Porc, 4 Mai 2014 | 4356 vizualizari

 

Rapid şi gustos! Carne slabă cu crustă condimentată, alături de un aromat piure de ţelină cu nucşoară. Minunat!

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • sare
  • piper
  • smoked paprika
  • cimbru
  • cca 100 g nuci măcinate
  • ulei

Piure

  • 1 ţelină cât doi pumni
  • 2 cartofi mici
  • sare
  • unt
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchi de porc în crustă de nuci:

Ţelina şi cartofii se curăţă, se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare.

Muşchiuleţul de porc se curăţă, apoi se unge cu ulei, se presară cu condimente din abundenţă şi nucă măcinată.

Se pune la fript rapid la foc iute pe toate părţile, apoi se dă la cuptor pe hârtie de copt unsă cu ulei ,la foc micuţ. Se lasă cam 20-25 de minute. Se scoate la răcorit, Apoi se mai tăvăleşte rapind prin nuca măcinată pentru una spect frumos.

Se prepara piureul pasând cartofii şi ţelina. Se adaugă untul,nucşoară praf şi un pic de lapte fierbinte, apoi se pune sare dacă mai e nevoie.

Se serveşte muşchiuleţul tăiat felii pe pat de piure.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi de porc în crustă de nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de curry