Muschi de porc la tava

de nico15 in Porc, 30 Apr 2011 | 6108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati muschi de porc - aproximatix 650-700 g
  • 150-170 g de slaninuta afumata
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cub delicat
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2-3 fire usturoi verde
  • arpagic
  • vin alb
  • cimbru
  • sare, piper
  • ulei
  • o frunza de dafin
  • 100 ml vin alb sec  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la tava:

Se ia fiecare bucata de muschi in parte, se fac mici incizii in care se vor introduce bucatele de sunculita si catei de usturoi taiati in jumatati sau sferturi.

Se unge bine cu ulei.

Se vor adauga alte feliute de sunculita(bacon taiat longitudinal) ,se presara cimbru, sare piper si un cubulet de delikat.

Se curata si se taie un morcov longitudinal, se adauga pe bucatile de muschi rondele de rosii precum si ceapa si usturoiul verde, se adauga si cateva bucati de arpagic, se sareaza, pipereaza.

Se adauga frunza de dafin ..

Se adauga vinul si putina apa si se da la cuptor 35-40 de minute.

 
Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la tava cu inele glasate de ceapa