Muschi de porc umplut

de nico15 in Porc, 28 Mar 2011 | 9036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Muschi de porc  250 g
  • Sunca    4 felii
  • Branza topita 2 felii
  • Bacon   6 felii
  • Ceapa verde  2 fire
  • Paste
  • 2 portocale
  • 2 kiwi
  • 2 ardei kapia rosu
  • Sare,
  • Piper
  • Ulei de masline
  • Amidon
  • Acetto balsamico  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc umplut:

Se taie muschiul pe jumatate dar nu pana la capat, se va adauga felia de sunca, branza topita si ceapa verde taiata in interior, se inchide muschiul dupa care se adauga a doua felie de branza topita pe deasupra, dupa care muschiul de porc se va inveli cu feliile de bacon, se sareaza si pipereaza si se vor trage la tigaie in ulei de masline, pentru inceput 5-10 minute pe flacara dupa care se va da la cuptor pentru 20 de minute deoarece va trebui sa fie bine patruns. Separat vom fierbe pastele foarte putin acestea vor trebui sa isi pastreze forma, deoarece va constitui un décor comestibil pentru produsul nostru, se vor fierbe doar cateva minute dupa care se scot, se scurg de apa  si se vor trage cateva secunde la tigaie in ulei de masline. Acest preparat il vom servi cu trei tipuri de sosuri dupa cum urmeaza: sos de kiwi, sos de portocale si sos de ardei rosu.

Sosul de kiwi(2 fructe): curatam de coaja fructele, le taiem in bucati mai mici si daca are mijloc alb il curatam, dupa care il vom blenda si il vom strecura printr-o sita fina.

Sosul de portocale(2 fructe):  Se curate de coaja si de partea alba portocala, dupa care o taiem felii si o dam la blender, dupa care o strecuram. Vom observa ca este foarte zemoasa nu la fel ca kiwi de aceea va trebui sa ingrosam sosul, il vom pune pe foc si vom adauga ½ de lingurita de amidon alimentar, mare atentie stati langa el, deoarece se arde foarte repede si riscati sa stricati tot produsul.

Sosul de ardei rosu Kapia(2 bucati): Se spala, se curate si se pun la prajit(copt), dupa care se vor curata de coaja si il vom rupe in bucati mai mici si deasemeni ii vom blenda cu acetto balsamico, pana va rezulta o pasta bine legata.

Cu fiecare din acest sos vom inobila preparatul nostru.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in vin