Muschiulet de porc afumat

de Lau in Mezel de casa, 17 Ian 2020 | 8753 vizualizari

 

"Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc(cred ca avea 2 kg)
  • 4 linguri ulei d emasline
  • 2 cani vin rosu fiert
  • 2 linguri sare
  • 1 lingura zahar
  • boabe de piper
  • boia de ardei afumata
  • cimbru
  • rozmarin
  • usutroi
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc afumat:

Bucata de carne o spalam bine si o portionam de lunga dupa preferinta.

Intr-un vas incapator adaugam vinul, uleiul si condimente dupa gust, amestecam bine adaugam bucatile de carne si apa cat sa cuprinda carnea.

Dam la rece pana a 2 zi, intoarcem carnea sa fie condimentata pe ambele parti si dam din nou la rece pana a 2 zi. Scoatem bucatile de carne si le legam strans cu sfoara alimentara si lasam sa se zvante cat pregatim afumatoarea.

Dupa ce am afumat carnea, o condimentam optinal cu boia si usturi granuat, lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o pastram invelita in folie alimentara  la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama din piept de pui