Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii

de Oana in Porc, 1 Apr 2009 | 58697 vizualizari

 

O cina rapida si foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc, cam 500 g
  • 2 cartofi mari
  • un amestec de legume congelate
  • mirodenii
  • o lingura cu usturoi maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii:

Muschiuletul de porc l-am curatat bine si apoi l-am taiat feliute, dar nu de tot si l-am asezat intr-un vas de iena. Alaturi am pus doi cartofi mari, spalati si curatati, taiati pe lung si apoi felii groase.

Apoi am scos cutiuta cu mirodenii si am presarat sare, piper, cimbru, busuioc, ceapa verde uscata, salvie, iar pe cartofi niste rozmarin.

Pe langa cartofiori am pus si un amestec congelat de broccoli, morcovi, ardei gras si porumb pitic. Am acoperit tava cu folie si am lasat-o la cuptor, la foc mic. Spre final am adaugat o lingura mare cu usturoi maruntit. A iesit o bunatate si am mancat cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (8)

Oana 1

25.11.2009, 20:45

Bravo, Aura! ma bucur ca iti place!

babi5 1

14.12.2014, 15:21

trifadalia 1

09.03.2018, 15:42

cum ies de la birou direct la macelarie sa imi iau muschiulet de porc ( sper sa si gasesc) asa pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi