Napolitane cu crema de bomboane

de diana_k in Prajituri, 15 Feb 2012 | 9629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de napolitane
  • 500g bomboane de lapte, cu cat sunt mai gustoase cu atat crema e mai buna
  • 150ml lapte
  • 200g unt sau margarina
  • 8-10 linguri nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de bomboane:

Bomboanele si laptele se pun intr-o oala pe foc la topit. Se amesteca bine pana se dizolva toate bomboanele. Se opreste focul si se adauga margarina, se amesteca bine pana se topeste, apoi se adauga nuca.

Se lasa sa se raceasca putin si se intinde crema pe foile de napolitana.  Eu intind crema pe dosul foi unde sunt patratele mai mici, merge mai usor.

Foile unse se suprapun.Se aseaza o greutate pe napolitane. Se lasa cateva ore si se poate taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de bomboane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu cacao și foi de napolitană