Napolitane cu crema de rahat

de rodicamaria in Dulciuri, 25 Noi 2011 | 5883 vizualizari

 

Au iesit mai bune decat ma asteptam !

 

INGREDIENTE

  • 500 g rahat(intr-o singura culoare,eu am avut galbui)
  • 3 linguri apa
  • 100 g unt
  • zeama de la o clementina
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 2 linguri frisca
  • 2 foi napolitane
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de rahat:

Se taie bucati mici rahatul(sau se da prin masina de tocat) si se topeste in 3 linguri de apa(intr-o cratita antiaderenta), se ia de pe foc si se adauga untul.

Se amesteca foarte bine dupa care se pune zeama de la clementina.

Se pune acest amestec intr-un castron si se mixeaza bine, dupa care se rastoarna peste o foaia de napolitana(pe partea cu romburi) si se acopera cu cealalta foaie de napolitana(tot cu partea cu romburi spre crema).

Se preseaza bine cu mana si se lasa sa se raceasca, se taie in doua, se toarna peste prima  crema de ciocolata (se topeste o ciocolata amaruie in 2 linguri frisca lichida) si se aseaza a doua parte.

Se inveleste in folie alimentara si se da la frigider pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema de rahat si de biscuiti