NECTAR DE PAPADIE

de Roda in Sirop / Compot, 17 Iun 2009 | 8141 vizualizari

 

Este un excelent tonic pentru organism,se adauga la ceaiuri sau bauturi racoritoare .De asemenea , poate fi folosit si ca umplutura pentru clatite.

 

INGREDIENTE

  • 400g.flori de papadie,
  • 2 lamai,
  • 800ml.apa,
  • 500g.zahar;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA NECTAR DE PAPADIE:

1.Florile de papadie se lasa in apa rece timp de o zi.

2.Se spala ,se amesteca cu lamaile taiate marunt ,cu coaja cu tot, se toarna amestecul intr-o cratita cu 500ml. apa si se fierbe 15 minute.Se mai adauga 300ml. apa si zaharul.Se lasa sa fiarba pana cand seamana la gust si la densitate cu mierea.

Daca ti-a placut reteta noastra "NECTAR DE PAPADIE" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bunica 1

17.06.2009, 07:44

Excelent, excelent! Tinand cont ca papadia este si usor afrodisiaca

Roda 1

17.06.2009, 12:29

Sigur, in plus salatele de papadie, chiar daca la noi nu prea se prepara in restaurante, in strainatate sunt foarte apreciate.In Grecia si Italia mancam in fiecare zi.

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii