Nectar de piersici

de alilianaa in Sirop / Compot, 8 Sep 2013 | 7995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg pulpa de piersici
  • 3 cani a 200 ml apa plus un litru de apa
  • 1,5 gk zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de piersici:

Pierisicile se spala si se curata de samburi. Se pun intr-un vas  la fiert cu 750 g zahar si 3 cani de apa. Se lasa la fiert cam 30-45 minute cat sa fie pulpa patrunsa. Se lasa la racit. Continutul se trece prin blender si pe urma prin strecuratoare cu telul. Peste acest continut se mai pune un litru de apa si 750 g zahar. Merge chiar si un kg, depinde cat vreti de dulce. Se pune la foc si se lasa cam 20 de minute de la primul clocot. Cand inca este firbinte se pune la sticle si se fierbe pe baie de abur cca 45min - o ora la foc potrivit. Se pun in prosoape la rece pana a doua zi. 

Atentie, daca continutul este cald-firbinte, puneti in vasul in care se fierbe la bain mari, apa calda. Altfel, sticlele fac poc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

RuxyRux 1

08.09.2013, 23:08

Ah, ce deliciu! Irezistibil nectarul tau parfumat!

alilianaa 1

09.09.2013, 07:41

Dia, multumesc...e bine sa fie acolo...

alilianaa 1

09.09.2013, 07:41

Ruxy are cu adevarat un parfum aparte...multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nectar de piersici