Negresa

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 28 Mar 2011 | 21370 vizualizari

 

Reteta preferata pentru Negresa

 

INGREDIENTE

  • 25 g margarina,
  • 200 g zahar,
  • 5 linguri cacao,
  • 200 ml lapte,
  • 4 oua,
  • 200 g faina,
  • 1 plic praf de copt
  • crema de ciocolata (glazura)

Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Dupa ce da in clocot de cateva ori, se pune compozitia la racit. Se adauga apoi, pe rand, faina, praful de copt, galbenusurile si, la sfarsit,  albusurile batute spuma. Omogenizam aluatul dupa care il punem la copt, intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,  pentru 40-50 de minute. Dupa ce se raceste prajiturica putem pune crema de ciocolata sau frisca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Nebunie" cu fructe