Negresa

de yammy in Prajituri, 14 Mai 2009 | 22412 vizualizari

 

Se poate spune ca e preferata mamelor. Nu lipseste din nici un caiet cu retete

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 cana zahar
  • jumate cana ulei
  • 1 cana lapte (caldut)
  • 2 cani faina
  • 1 lingura bicarbonat rasa
  • 3 linguri cu gem
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic budinca
  • 100 gr frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:


- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul+ laptele+gemul. Se amesteca, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt
-se coace in cuptor la 180 de grade cam 35 de minute, se face testul cu scobitoarea
-se prepara budinca dupa instructiunile de pe ambalaj
-dupa ce s-a racit negresa turnam budinca calda deasupra, lasam la racit
-batem frisca tare si ornam fiecare bucatica

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

weronik68 1

07.03.2010, 17:57

negresa cu gem?pai gemul nu ingreuneaza cresterea aluatului?e putin ciudat,dar o sa incerc

rivka 1

07.03.2010, 18:03

ce reteta faina acum o vad si eu , o fac si eu , o pun la favo sa nu uit sa o printez

ionela2682 1

10.03.2010, 15:35

am facut si eu cu gem si a iesit super! felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]