Negresa cu caise

de MotanLaOale in Prajituri, 11 Iul 2012 | 6515 vizualizari

 

Vazut pe site si incercat. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g+4 linguri zahar
  • 160 g unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 100 g ciocolata rasa
  • 400 g iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • 6 caise mari
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Se unge o tava cu unt din abundenta si se presara cu cele 4 linguri de zahar pe toata suprafata.

Caisele se taie in jumatate, se scot samburii si se pun in tava lasand distanta intre ele, cu partea unde au fost samburii in jos.

Intr-un bol se mixeaza untul moale cu zaharul pana se face crema.

Se adauga galbenusurile si iaurtul si se mixeaza in continuare.

Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa cernuta si se toarna in bol continuand sa mixam.

Se adauga ciocolata rasa si albusurile spuma cu un praf de sare si se amesteca usor cu o spatula de sus in jos pana la omogenizare.

Se  toarna amestecul in tava peste caise si se coace in cuptorul preancalzit 40-50 minute.

Se lasa sa se raceasca si se rastoarna din tava.

Se portioneaza si se tine in frigider.

Se serveste rece din frigider.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]