Negresa cu ciocolata si ananas

de -Licurici- in Dulciuri, 16 Mar 2016 | 4154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 200 g unt;
  • un pahar zahar;
  • un pahar faina;
  • 2 linguri cacao;
  • o jumatate de ananas;
  • 50 g ciocolata neagra (70% cacao);
  • o lingura ciocolata de menaj razuita.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata si ananas:

  • Am curatat ananasul, l-am taiat rondele si am scos partea mai tare din mijloc. Am oprit 4 rondele, restul l-am taiat cubulete.
  • Am taiat untul in cubulete, l-am pus intr-un castron si l-am bagat la cuptorul cu microunde sa se topeasca.
  • Cand s-a topit l-am pus intr-un vas mai mare, am adaugat zaharul si am amestecat, pana s-a omogenizat compozitia.
  • Ouale le-am mixat, pana s-au facut spuma, apoi le-am adaugat peste unt.
  • Am adaugat si faina cu cacao (cernute) si am amestecat.
  • Am pus compozitia intr-o tava (23x23cm), am adaugat cubulete de ananas, ciocolata rasa si ciocolata neagra rupta in bucatele, iar la sfarsit rondelele de ananas.
  • Am bagat la cuptor pentru  30 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iaurt cu gem din fructe de pădure