Negresa cu lapte de cocos si visine

de MotanLaOale in Prajituri, 4 Mai 2016 | 4208 vizualizari

 

Vazut la Rocsi si am facut si eu ca zacea o cutie de lapte de cocos in camara.
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 400ml lapte de cocos
  • 150g zahar
  • 60ml ulei
  • 12 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lamaie
  • 1 plic praf de copt
  • 500g visine de la congelator
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu lapte de cocos si visine:

Visinile se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare.

Laptele de cocos se agita bine inainte de a deschide conserva, se deschide si se toarna intr-un castron.

Se adauga zaharul si coaja de lamaie si se mixeaza pana se topeste zaharul.

Se adauga uleiul si zeama de lamaie si se mixeaza in continuare.

Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se omogenizeaza.

Se tapeteaza o tava (22x28) cu hartie de copt, se toarna compozitia si se niveleaza.

Se aseaza visinile pe deasupra cat mai des si uniform.

Se introduce in cuptorul preincalzit 30-35 minute.

Cand trece testul scobitorii este gata.

Se scoate din cuptor, din tava si se lasa la racit.

Se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu lapte de cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

04.05.2016, 22:35

alilianaa 1

05.05.2016, 15:20

asta o trec la favorite...si eu mai am lapte de cocos prin camara...

MotanLaOale 1

05.05.2016, 15:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac de Craciun