Negresa de post

de Lorra in Prajituri, 24 Noi 2011 | 9353 vizualizari

 

Suntem in postul Craciunului, asadar se cuvine sa incurajam preparatele de acest gen.

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana zahar
  • 3 cani faina
  • 5 linguri cacao
  • 1 si 1/2 cana apa
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 4-5 linguri gem (prune)
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Se amesteca zaharul cu apa pana acesta se topeste, se adauga uleiul si un praf de sare.

Se adauga faina in ploaie si praful de copt (stins in zeama de lamaie sau otet) dupa care se incorporeaza lingurile de cacao si cele de gem.

Se toarna intr-o tava in care s-a asezat hartie de copt si se lasa la cuptor pt 25 min.

TIPS-URI

1

Pentru o tava de 30/25 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu visine