Negresă de post

de Panacris in Prajituri, 21 Apr 2013 | 6023 vizualizari

 

O a nu știu câtă variantă e negresei,inspirată de Miremic! Super delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • apă plată 1, 1/2 cană,
  • zahăr tos 1, 1/2 cană,
  • ulei de floarea soarelui 5 linguri,
  • budincă de cacao 2 plicuri,
  • zahăr vanilinat 2 plicuri,
  • praf de copt 1 plic,
  • sare iodată 1 praf,
  • pastă de măceșe 5-6 linguri,
  • merișoare 2 linguri,
  • miez de nucă prăjit 2 linguri,
  • zahăr pudră vanilinat.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresă de post:

Apa, zahărul, uleiul, făina, zahărul vanilinat, praful de copt, praful de sare, pasta de măceșe se amestecă cu mixerul până se omogenizează. Apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, se presară miezul de nucă și merișoarele, se dă la copt, în cuptorul preîncins cca. 40 de minute la foc mediu. După ce trece testul scobitorii, prăjitura, se scoate din cuptor, se lasă să se răcească în tavă, apoi se pudrează cu zahăr praf vanilinat și se porționează.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresă de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci