Negresa de post, cu ciocolata si fructe de padure la slow cooker Crock-Pot

de laura_n in Slow Cooker, 16 Mar 2016 | 9079 vizualizari

COMENTARII (47)

Tabita _ 1

16.03.2016, 17:23

daniastefania 1

16.03.2016, 17:39

Ce bunatate!

laura_n 1

16.03.2016, 17:54

multumesc frumos!

Bucataras Monica 1

16.03.2016, 18:34

Cat de bine arataaaa!

RuxyRux 1

16.03.2016, 21:54

Vaaaaaaaaaaaaaaaaai! Asta e nebunie totala....nu stiu de ce...dar sincera sa fiu chiar nu te pot refuza )) Oare de ce? )....Ai nota 1000000000 nu numai pentru prezentare !

laura_n 1

16.03.2016, 22:25

multu frumos!

laura_n 1

16.03.2016, 22:25

Ruxule, tu iti permiti, stiu eu ))

RuxyRux 1

16.03.2016, 22:42

Nu stiu cat imi permit Lauricule drag...dar stiu ca iubesc ciocolata de n-am...nu stiu ce n-am ))))))))))))) ))))))))

Rocsi 1

16.03.2016, 23:53

Arata demential

mirela0911 1

17.03.2016, 08:46

Arata minunat! Și cât e de buna!

anca_rm 1

17.03.2016, 08:47

ce idee faina ai avut cu siropul de trandafiri , foarte fain ti-a iesit negresa

Dorka 1

21.03.2016, 11:31

Ina 1

23.03.2016, 19:16

noroc cu concursurile, ca mai vad si eu retete noi... )))

Criss 1

31.03.2016, 07:39

Foarte bine arata. Eleganta, ca toate prajiturile tale.

ela 1

31.03.2016, 09:09

aveam dreptate,nu?)tare bine arata negresa ta

Zebra 1

31.03.2016, 09:38

Buna ziua! Am si eu o intrebare,e vorba despre zahar brut sau zahar brun si daca da,unde gasim zahar brut,in supermarket? Multumesc! Zebra.

laura_n 1

31.03.2016, 10:11

Zebra, in comert gasim si zahar brun si zahar brut. Cel brun este usor mai inchis (mie personal nu imi inspira incredere, insa este exclusiv parerea mea), iar cel brut este usor galbui. Eu folosesc de la Sano Vita, sunt multumita in sensul ca nu am gasit niciodata si altele prin el, si a indulcit ok. Este mai dulce decat zaharul alb, destul de tratat incat sa iasa alb, insa atunci cand aspectul o mai cere, mai folosesc si din cel ab.
In rest, m-am obisnuit sa folosesc zahar brut, il gasesti in marile si micile magazine.

dantes 1

31.03.2016, 11:33

Delicioasa!

Zebra 1

01.04.2016, 21:40

Multumesc pt.precizari! Zebra.

Rahela Velicu 1

31.08.2016, 12:52

kytz 1

27.01.2017, 18:24

Îmi plac prăjiturile cu blat umed Oare ar ieși la fel de perfectă și în cuptorul aragazului?

mihaelar63 1

17.04.2019, 23:14

Umede imi plac si mie !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu zucchini la slow cooker Crock-Pot