Negresa de post cu esenta de rom si stafide

de cristinutanicolita in Prajituri, 16 Noi 2015 | 5117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  • 2 cani zahar
  • 4 cani faina
  • 2 fiole esenta de rom
  • 3 lg cacao
  • 200 g stafide
  • 1 praf de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu esenta de rom si stafide:

Se da drumul la cuptor.

Se mixeaza apa cu zaharul pana acesta din urma se topeste. Se adauga si restul ingredientelor si se mixeaza totul

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu pana trece testul scobitorii.

Cand se raceste se pudreaza cu zahar sau nuca de cocos.

Se portioneaza rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu esenta de rom si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

miki_a 1

17.11.2015, 16:23

Este o reteta fara bicarbonat sau praf de copt? Sigur iese ca in poza?

-Licurici- 1

18.11.2015, 10:48

Gabitsa 1

21.11.2015, 08:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu merdenchi si rubarba