Negresa pufoasa

de Alinutza80 in Prajituri, 15 Oct 2012 | 11659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte
  • 4 oua
  • 2 cani de faina
  • 1 cana de zahar
  • 200 g unt
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa pufoasa:

Se pune cuptorul la incalzit la 150 grade.

Se topeste intr-o cratita untul, apoi se amesteca cu laptele, zaharul si cacao .Se lasa la racit compozitia si apoi se adauga galbenusurile cate unul. Se adauga faina in ploaie amestecata cu praful de copt. Se bat spuma albusurile si apoi le incorporam in amestecul de cacao care a iesit ca o smantana mai groasa.

Se pudreaza cu 2 linguri de zahar pudra inainte sa o bagam la cuptor. Se lasa la cuptor cam 45 min - o ora. Se verifica cu scobitoarea daca este coapta. Se lasa la racit, apoi se pudreaza cu zahar sau se imbraca in glazura.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa pufoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negrese cu cremă de brânză