Negresa Vegana cu Fructe de Padure

de BakeUpArtist in Dulciuri, 4 Noi 2016 | 4207 vizualizari

 

V-ați gândit vreodată să obțineți același gust ciocolatos al negresei, într-o prajtura fără făină, fără ouă, fără zahăr? Am găsit varianta ideală, cu doar câteva ingrediente. În plus, puteți adăuga diferite fructe, în funcție de preferințe.  

 

INGREDIENTE

  • 4-5 banane bine coapte;
  • 2 linguri unt de arahide natural;
  • 2 linguri miere;
  • 50 g cacao;
  • 1/2 pahar de mix de fructe de padure (am folosit congelate);
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa Vegana cu Fructe de Padure:

- Decojiți bananele și folosind un blender, faceți un piure;

- Adăugați untul de arahide și mierea și mixați bine;

- Apoi adăugați cacao și mixați din nou;

- Tapetați o tavă cu pereții detașabili cu hârtie de copt și turnați compoziția obținută;

- Apoi scufundați fructele de pădure în compoziție;

 

- Coaceți prăjitura la foc mediu timp de aproximativ 25 de minute.  

TIPS-URI

1

Se recomanda ca bananele sa fie cat mai coapte;

2

Este delicioasa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa Vegana cu Fructe de Padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

BakeUpArtist 1

04.11.2016, 16:44

Da, este foarte buna si sanatoasa

Lau 1

04.11.2016, 20:10

anca_rm 1

07.11.2016, 10:25

wow ce prajitura buna ,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]