Negrese de post

de Lore in Prajituri, 18 Mar 2011 | 11856 vizualizari

COMENTARII (17)

Lau 1

18.03.2011, 13:45

bine ai venit printre noi arata superb

cismaru_nicoleta 1

18.03.2011, 13:56

wow...da ce bine arata...

mirela0911 1

18.03.2011, 15:10

arata bine si la gust cred ca e tare buna

Dya Daniela Andrei 1

18.03.2011, 15:16

buuuune!

aziz 1

18.03.2011, 16:44

MotanLaOale 1

18.03.2011, 16:57

zaharia_mihaela2005 1

18.03.2011, 17:39

Rocsi 1

18.03.2011, 17:53

negresa cu mere?hmmmm buna o mai fi

mamaieelena 1

18.03.2011, 18:02

elena1988 1

18.03.2011, 23:34

arata ft bine

DIANA B 1

19.03.2011, 08:51

, asta-i negresa de la mama ei

gelena 1

19.03.2011, 12:28

Te rog sa nu te superi dar nu gasesc in reteta cantitatea de faina!

LUK 1

19.03.2011, 14:20

bine ai venit Lore!arata bine praji..poate revii si cu cantitatea de faina.. ..se vede ca e delicioasa

RuxyRux 1

19.03.2011, 15:42

Arata grozav...asteptam si cantitatea de faina...precis ai uitat

kamy 1

20.03.2011, 15:18

bine ai venit

adry88 1

03.06.2011, 10:52

o bunatate

Lore 1

17.06.2011, 17:36

Offf... am uitat faina! Trebuie aproximativ 1 si 1/2 - 2 cani de faina. Ajustati cantitatea de faina in functie de consistenta aluatului. Trebuie sa fie la fel de gros ca un aluat de pandispan. Imi cer scuze de intarziere, m-am prins cu altele...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]