Novac in crusta crocanta

de Bucataras Monica in Peste, 26 Mar 2016 | 3282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 kg novac
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri mustar iute
  • 1 lingurita rasa curry
  • sare
  • malai
  • ulei
  • lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Novac in crusta crocanta:

Pasul1: Se portioneaza pestele ,se spala, se amesteca cu usturoiul tocat, sare , mustar , curry si se lasa minimum 60 minute la macerat .

(Cu cat pestele impreuna cu mirodeniile va sta mai mult la frigier ,cu atat va fi mai gustos)

Pasul2:Se pune malai pe o tava si se trec prin el bucatile de peste pe ambele parti .

Pasul3:Se prajeste in uleiul incins,la foc mic  .

Pasul4:Dupa ce l-am prajit,se scoate pe servetele de hartie pt a absorbi surplusul de ulei .


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Novac in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos