Nuca cu miere de albine

de mihaelar63 in Mancare copii, 6 Mar 2010 | 10237 vizualizari

COMENTARII (10)

antzuka 1

07.03.2010, 09:55

super, sdau se poate inmuia peste noapte si atunci isi pierde din gustul amarui si parca e proaaspata!am sa fac si eu

madi_marin 1

07.03.2010, 10:00

mancam asa bunatate cand eram mica....poate o sa mai fac ca imi placea la nebunie....

cristinne 1

07.03.2010, 14:56

nuca daca este fiarta nu-si pierde proprietatile?..nu e ca la prajit? e mai buna cruda decat coapta si tot asa..
nu e mai bine doar sa o lasam la muiat o noapte dupa care sa adaugam miere peste ea?
zic si io...acu' nu stiu nik sigur.

antzuka 1

07.03.2010, 16:09

dap isi pierde, tocmai de aia e bine sa o lasam la inmuiat si a 2 zi e ffff buna

Teo 1

07.03.2010, 21:46

multunesc mult pt. aceasta reteta!

mihaelar63 1

08.03.2010, 01:25

cu multa placere teo .nu stiu daca printr-o fierbere scurta isi pierde din proprietati . eu nu o pot consuma , nu imi e bine . dar daca o fierb putin e ok .

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 18:44

Este o reteta foarte interesanta,cu multe proprietati benefice organismului.Cred ca ar merge foarte bine cu nuca proaspata(verde,pana sa se coaca).Felicitari Mihaela,eu cred ca merge si putin fiarta,cand o punem in prajitura la cuptor..... este la fel de buna.

mihaelar63 1

12.03.2010, 13:56

multumesc

Bunica 1

26.03.2010, 19:07

Mihaelar, ce-ai facut ? Ai dat fetelor reteta de ingrasat? Nuca amestecata cu miere este foarte buna, dar ingrasa. Deci....atentie !

nadina73 1

05.04.2010, 22:49

CE BINE ARATA

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat