Ochazuke (Orez cu ceai)

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 13 Dec 2014 | 3870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portie orez fiert cu o zi in urma
  • o cana de ceai japonez, proaspat (de obicei Sencha, Bancha sau Houjicha)
  • 1 pruna murata
  • 1 foie de alge nori
  • 1 fir de ceapa verde, tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochazuke (Orez cu ceai):

Se aseaza orezul intr-un bol, se presara fasii de alge nori, rondele de ceapa verde, se aseaza pruna in mijlocul bolului, apoi se toarna ceaiul fierbinte.

Se consuma imediat.

TIPS-URI

1

Optional, se pot adauga bucatele de peste precum somon sau ton sarat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochazuke (Orez cu ceai)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

13.12.2014, 14:19

Bolul este de marime medie, Mutulica. Si la cat orez este sigur te saturi

Satisfyyourcravings 1

13.12.2014, 14:20

Cum din corcoduse? In ce le-ai murat?

Bya Ralu 1

13.12.2014, 14:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]