Asta este una din primele retete pe care le-am facut in copilaria mea... atunci cand ne placea sa exersam in bucatarie... Nu stiu daca aceasta este o reteta sau o inventie de-a noastra, dar la interval de cateva luni o mai pregatesc spre a-mi aduce aminte de copilarie... de cheia agatata de gat... de marea mea responsabilitate: sora mea mai mica... Ehhh... ce vremuri... ce amintiri placute...
Carnea am calit-o putin, apoi am dat-o deoparte. Cartofii se curata, si se taie pai. Se pun la prajit in ulei. Cand sunt aproape facuti, se pune carnea deja prajita.
Se bat bine ouale cu 2 linguri lapte, piper, sare si se adauga cascavalul rase fin. Compozitia de oua si branzeturi se adauga in tigaie, acoperind toata suprafata. Se lasa sa se prajeasca pana este gata!
Se serveste cu rondele de masline verzi si negre, sau cu o salata de rosii, sau cu ce va mai place!