Omleta cu branzeturi si busuioc

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2014 | 5993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceapa mica
  • ulei de masline
  • cca 125 gr branza de 2-3 feluri
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
  • 3-4 oua mici
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu branzeturi si busuioc:

- Batem ouale. Nu adaugam sare . Intr-o tigaie medie punem ceapa tocata ff marunt la clait cu ulei de masline. Cand s-a inmuiat si a devenit sticloasa (nu arsa sau rumenita) adaugam ouale batute. Amestecam cu lingura de lemn ca la papara continuu pana se omogenizeaza oul apoi aranjam frumos omleta , fara sa mai miscam . Presaram cu piper si branza razuita sau rupta bucatele si cu busuiocul proaspat. Cu o spatula lata impaturam in jumate omleta si o punem intr-o farfurie. Servim alaturi de salata de rosii cu putin ulei de masline, sare si busuioc proaspat.

TIPS-URI

1

Referitor la branzetturi va recomand sa folositi de la Delaco.Au produse excelente si variate. Puteit folosi cascaval, cascaval afumat, miez de lapte, telemea. Aici tine de gusturile voastre. Eu am facut de data asta cu branza cu mucegai si cascaval .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu branzeturi si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu varza