Omleta cu carnati

de Adi in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2014 | 6718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 2 carnati semiafumati
  • sare
  • piper
  • Pentru servit:
  • branza rasa
  • ceapa rosie
  • ardei
  • rosii
  • paine prajita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu carnati:

Se taie carnatii preparati in prealabil, in rondele si se imprastie rondelele pe intreaga suprafata a unei tigai antiaderente, fara a unge tigaia cu grasime.

Se pune tigaia pe foc mediu pana incep sa sfaraie carnatii.

Intr-un vas, se amesteca ouale si mustarul cu o furculita, pana se omogenizeaza bine, apoi se adauga putina sare si piper si se intinde compozitia peste carnatii din tigaie.

Se inclina tigaia intr-o parte si in alta pentru a se intinde compozitia uniform, iar cand omleta este rumenita pe dedesupt, se intoarce cu o spatula si pe partea cealalta.

Dupa ce este rumenita si pe a doua parte, se rastoarna pe un platou si se rade branza deasupra.

Se serveste cu branza rasa, legume proaspete si paine prajita, sau dupa preferinte, cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu branza, carnat si ceapa verde