Omleta cu cartofi

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 4156 vizualizari

 

pentru mic dejun

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei rosu kapia
  • frunze de patrunjel si marar(optional)
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Se curata ceapa,ardeiul si cartofii.Cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.In tigaie se incinge uleiul se pune ceapa tocata marunt,ardeiul taiat cubulete si se lasa sa se caleasca ,apoi se adauga cartofii razaliti si se amesteca calindu se in continuare.Se presara sare si piper.Cand cartofii sunt facuti,se bat ouale cu sare si piper dupa gust si se adauga frunzele de patrunjel si marar tocate marunt,si se toarna peste cartofi.Se amesteca pana sunt facute si ouale.Se serveste calda cu o salata de rosii si castraveti.eu am pus langa si niste telemea si o felie de paine de casa.

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]