Omleta cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2010 | 4379 vizualizari

 

SIMPLA SI DELICIOASA

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval:

Se bat ouale, se adauga sarea, piperul si boiaua dupa gust si se pun intr-o tigaie cu putin ulei. Omleta se rumeneste pe ambele parti, iar cand aceasta este aprope gata punem cascavalul ras si mai lasam putin, deasupra presaram verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne