Omleta cu cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 22299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita chili
  • 100 g de cascaval delaco 'Sofia'
  • 1/2 lingurita busuioc maruntit (eu am avut uscat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval:

Ouale batute spuma impreuna cu sarea, busuiocul si chili, le punem la copt (pe ochiul aragazului) intr-o tigaie unsa cu ulei si acoperita cu un capac. Cand omleta s-a copt adaugam cubulete de cascaval si o rulam. Presaram un praf de chili si un altul de busuioc si o servim calda cu salata de rosii! Sa avetii pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

RODIMUR

234 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute în vas Zepter