Omleta cu ciuperci si porumb la cuptor

de AndreeaJ in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 8100 vizualizari

 

Varianta mai putin calorica, sa zicem asa :), a simplei omlete de dimineata. Avantajul e ca e mult mai usoara, nu are ulei si poate fi consumata si a doua zi. In plus, putem pune in ea cam ce gasim prin frigider si prin camara.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g ciuperci
  • 150 g porumb dulce
  • 150 g telemea
  • 150 g cascaval (afumat am pus eu)
  • 75 ml smantana dulce
  • 2 lingurite unt
  • 1 lingura pesmet
  • sare, piper
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si porumb la cuptor:

Am taiat ciupercile felii mai mari, le-am pus la calit intr-o lingurita de unt, le-am sarat si piperat si le-am lasat la calit pana a scazut tot lichidul pe care si-l lasasera,

Branza am dat-o pe razatoarea cu ochiuri mari, cascavalul razatoarea cu ochiuri mici, am separat galbenusurile de albusuri, galbenusurile le-am amestecat cu smantana lichida. Am adaugat ciupercile calite, apoi porumbul, branza rasa, cateva linguri din cascavalul ras, si apoi mararul tocat marunt. Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare si le-am adaugat incet compozitiei de galbenusuri, am uns o tava de tarta cu unt si am tapetat-o cu pesmet, am turnat compozitia in ea, iar deasupra am presarat cascavalul ras. Am dat la cuptorul incins pentru 25 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si porumb la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]