Omleta cu de toate

de Julia_Snow in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2014 | 3839 vizualizari

 

Iata o reteta de mare finete culinara si a carei concepere mi-a cerut multa atentie, rabdare si tenacitate!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • sunca presata,
  • salam uscat,
  • cascaval,
  • leustean,
  • sare,
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu de toate:

Se bat ouale cu putina sare (eu adaug si putin lapte, ca sa fie mai pufoasa) iar peste ele se adauga salamul, sunca , leusteanul si cascavalul.

Se toarna compozitia in tigaia incinsa cu putin ulei de masline si se rumeneste frumos pe ambele parti.

Pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive friganele la cuptor cu branza