Omleta cu dovlecel

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2020 | 3321 vizualizari

 

* rețete de vară

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel;
  • 3-4 ouă;
  • ulei de măsline;
  • pătrunjel tocat;
  • sare, piper;
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel:

Ouăle se bat cu sare, piper și busuioc uscat (după gust).

Dovlecelul se rade, se stoarce bine, bine și se pune puțin la călit într-o tigaie unsă cu ulei de măsline, pentru 2-3 minute.

Se toarnă ouăle, se pune pătrunjel tocat. Se acoperă tigaia cu un capac și se coace omleta la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]