Omleta cu ghebe

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2015 | 5090 vizualizari

 

Sezonul lor este pe sfarsite (cred :) ), insa cum am avut ocazia sa ma bucur de ele, am profitat maxim!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • o bucata de praz
  • o mana de ghebe
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • 2 linguri cu cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • cateva frunzulite de busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ghebe:

Spalam foarte bine ghebele, le scurgem de apa si le frigem pe o tava de aragaz.

Intre timp, feliem prazul si ardeiul si le calim in putin ulei. Adaugam ciupercile fripte si ouale batute spuma, condimenate cu sare si piper.

Presaram cascavalul ras si frunzulitele de busuioc.

Acoperim tigaia cu un capac si o lasam pe foc 5-10 minute.

Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (16)

Dya Daniela Andrei 1

03.11.2015, 08:51

Da!

Gherca Daniela 1

03.11.2015, 09:58

Rahela Velicu 1

04.10.2021, 18:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete la cuptor