Omleta cu praz si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2014 | 3387 vizualizari

 

un mic dejun rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 praz
  • 2 linguri ulei
  • 4 felii cascaval Delaco
  • sare si piper dupa gust
  • pentru salata:sare, piper dupa gust, putin ulei, cativa stropi de otet si putin marar uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu praz si cascaval:

Spalam prazul si il taiem rondele.

Punem 1 linura de ulei in tigaie, asezam cateva rondele de praz si le sotam usor.

Spargem 2 oua, adaugam sare si piper dupa gust ,batem ouale cu o furculita si turnam amestecul in tigaie peste prazul sotat.

Lasam omleta sa se prajeasca pe o parte, o intoarcem cu grija sa nu se rupa si pe cealalta parte, mai prajim 1 minut apoi asezam 2 felii cascaval feliat si rulam omleta ca pe clatita.

Repetam si pentru cea de-a doua portie iar prazul ramas il vom transforma in salata prin adaugare de sare, piper, marar uscat,cativa stropi de ulei si cativa stropi de otet.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu praz si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise by Oana