Omleta cu spanac

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 8928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cateva frunze de spanac
  • 3 oua
  • jumatate de cescuta de lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura cascaval
  • sare,
  • usturoi granulat
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

Spanacul se spala, se taie fasii si se pune la calit in putin ulei.

Ouale le batem cu laptele, cascavalul si faina.

Punem compozitia rezultata peste spanac si lasam la foc mic circa 3-4 minute, dupa care o intoarcem pe partea cealalta si lasam inca 3-4 minute,

Este o minunatie de omleta.Poate fi servita la orice masa a zilei :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Suberek