Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2012 | 6034 vizualizari

 

Cui nu-i place carnea de porc afumata si pastrata la garnita??
Si merge la fix cu omleta.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 g urda
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri gris
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 50 g unt
  • carne de porc de la garnita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita:

Se pune intai grisul in laptele rece si se lasa cateva minute sa isi mareasca putin volumul dupa care se amesteca cu branza urda si mararul.

Se bat ouale, si se pun peste compozitia cu ou si urda.

Punem untul la topit pe foc in tigaia teflonata, turnam compozitia si mestecam de cateva ori pentru a se patrunde uniform, dupa care lasam sa se formeze crusta si intoarcem pe partea cealalta.

Am servit cu carne afumata de la garnita si muraturi.

TIPS-URI

1

Se poate amesteca si carnea in omleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele din iaurt cu feta si oregano