Omleta in straturi

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 3614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru baza verde: 
  • 1 ceapa,
  • 1 catel usturoi,
  • 1 Lingura ulei masline,
  • 250 g spanac congelat,
  • 200 ml smantana ,
  • 1 Lingura parmezan ras,
  • 4 oua,
  • Pentru baza rosie:
  • 4 oua,
  • 2 rosii,
  • 2 Linguri smantana,
  • 2 Linguri parmezan,
  • sare .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in straturi:

Calim intr-o lingura de ulei ceapa si usturoiul taiate marunt. Batem 4 oua,le punem intr-un blender,adaugam ceapa calita,spanacul,200 ml spanac si 1 lingura parmezan. Le amestecam si pregatim baza rosie.

Decojim 2 rosii,le pasam intr-un blender,adaugam 2 linguri smantana,2 linguri parmezan si 4 oua batute. Condimentam cu sare dupa gust.

Intr-o forma de yena punem hartie de copt,punem 1/2 din baza rosie si dam la cuptor pentru 10-15 minute (eu am lasat 15 minute) deoarece trebuie sa fie tare sa nu se crape cand adaugam al doilea strat. Dupa 15 minute,punem 1/2 din baza verde,dam din nou la cuptor 15 minute. Dupa cele 15 minute punem restul din baza rosie, si pe urma adaugam si restul din baza verde. Lasam la racit,pe urma scoatem din forma,taiem si servim.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]