Omleta la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 8791 vizualizari

 

Reteta inspirata by Gaby_d :)) super buna!sa o incercati si voi! Iese foarte pufoasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o bucata de kaizer
  • frunze de ceapa verde
  • 1/2 ardei kapia mic
  • cascaval delaco
  • ulei de masline sau unt pentru uns
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Kaizerul se taie cubulete si se pune intr-o tigaie la prajit (fara ulei),dupa cateva minute se adauga frunzele de ceapa verde taiate si ardeiul kapia taiat cubulete. Se lasa 2-3 minute.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,dupa se adauga si galbenusuriile, kaizerul si legumele calite.

Punem si cateva cuburi de cascaval in compozitie.

Adaugam si condimentele,amesetecam bine si adaugam compozitia intr-un vas de yena uns cu ulei de masline sau unt.

Se da la cuptorul preincalzit timp de 20 minute.

Inainte cu 5 minute se scoate omleta, se pun feliute de cascaval si se lasa pana cand acesta se topeste.

TIPS-URI

1

se servest cu salata de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]