Omleta "pai"

de Ana_O in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2013 | 3830 vizualizari

 

Aveam nevoie de ceva super rapid la cina si... uite-asa am improvizat omleta pai: oua, cartofi pai si sunculita!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g sunculita
  • 4 cartofi mari
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pai":

Se taie cartofii fasii si se pun la prajit la fel ca si cartofii pai. La jumatate se adauga sunculita si se lasa totul la prajit bine. La sfarsit se adauga ouale batute cu sare si piper. Se intoarce cu un capac, sau dupa putinte si inventivitate si gata!

Savurati, nu va uitati!

TIPS-URI

1

Puteti adauga ulei picant, pentru cei mai "curajosi"

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pai"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]