Omleta pufoasa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2015 | 4327 vizualizari

 

Rapid si satios.

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 2 oua
  • 100 g de cascaval
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa:

            Cartoful se curata de coaja si se da prin razatoarea cu ochiuri mari,cascavalul se rade,ceapa o taiem fidelute sau cubulete. Ouale le batem cu sare si piper.

             Incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si calim cartoful ras,adaugam pe rand ceapa si ouale batute. Cand sunt gata adaugam cascavalul ras. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]