Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella

de Bya Ralu in Cook and smile, 18 Dec 2015 | 6203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1/2 mozzarella
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1/2 ceapa alba
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • cascaval delaco ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella:

Ciuperciile se scurg de zeama si se pun la calit in ulei de masline pentru 10 minute.

Se adauga intre timp si ceapa taiata solzisori.

Albusurile se separa, se bat spuma cu un praf de sare, se adauga si galbenusurile si se mixeaza putin.

Se pun ciuperciile si mozzarella taiata felii in compozitie, se amesteca cu grija.

Intr-un vas de yena, punem putin ulei de masline, il ungem bine si punem compozitia.

Se da la cuptor pentru 20 minute.

Cand e gata se pune deasupra cascaval ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ardei si cascaval