Omleta taraneasca

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2012 | 4022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cas proaspat
  • sunculita afumata
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Ceapa taiata pestisori se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei.

Separat se bat ouale cu sare si piper. Peste se adauga casul taiat cubulete.

Dupa ce ceapa este putin aramie se pune si sunculita taiata fasii. Se lasa sa se prajeasca putin si se adauga amestecul de oua si cas.

Ca sa se faca si in partea de deasupra se baga la cuptor sau se pune deasupra tigaii un capac.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu telemea de oaie