Onion Bhaji - chiftelute indiene cu ceapa

de LeBlogPiquant in Mancaruri de post, 16 Noi 2010 | 13734 vizualizari

 

O alta reteta plina de savoare, de post! Cine zice ca postul e greu de tinut?

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe grasane,
  • 1 ardei iute tocat,
  • 1 lingurita de Garam Masala,
  • 1/2 lingurita de chimen 
  • 1/2 lingurita de coriandru, zdrobite in mojar ( sau gata pisate, daca aveti)
  • 1lingurita de tumeric,
  •  1 lingura de zeama de lamaie,
  • 100g faina,
  • 3 linguri apa rece.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Onion Bhaji - chiftelute indiene cu ceapa:

Taiati cepele feliute subtiri, puneti-le intrun bol si adaugati celelate ingrediente. Daca compozitia e prea uscata, mai adaugati un pic de apa.

Apoi bagati compozitia la frigider pentru jumatate de ora, cat sa se imprieteneasca aromele unele cu altele.

Prajiti-le in ulei incins, in transe mici. Eu le asez pe hartie absorbanta dupa ce le scot din tigaie (ma face sa cred ca sunt un pic mai light asa... desi am impresia ca ma insel singura :p)

Daca ti-a placut reteta noastra "Onion Bhaji - chiftelute indiene cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]