Orez cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 29 Iun 2016 | 5990 vizualizari

 

Un orez foarte gustos facut cu colorant pentru paella. Reteta si aici- http://noiinbucatarie.ro/orez-cu-carne-de-porc/

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita de condiment pentru paella
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carne de porc:

Mai intai punem uleiul la incins. Adaugam carnea de porc taiata in bucati de marimea dorita. Adaugam si ceapa tocata marunt si lasam la calit 10-12 minute, amestecand din cand in cand.
Adaugam 2 cani de apa si orezul si lasam la fiert amestecand din cand in cand. Adaugam sare, piper si condimentul pentru paella. Dupa aprox 35-40 de minute,orezul este fiert.
Presaram deasupra patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se fierbe la foc mic orezul

2

Carnea de porc o putem inlocui cu carne de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:54

miki_a 1

30.06.2016, 17:36

Imi place mult culoarea! Mai exact, ce contine "condimentul" pentru paella?

Ancutsa 1

04.07.2016, 11:45

Imm, delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale fierte in dovleac