Orez cu cartofi si rozmarin

de rodicamaria in Mancaruri de post, 3 Noi 2012 | 4223 vizualizari

 

Ca sa inaugurez cratita cu strat antiaderent de portelan.

 

INGREDIENTE

  • 150 g orez
  • 1 cartof mare
  • 250 ml suc de rosii(bulion facut in casa)
  • 1 lingurita Maggi Secretul gustului
  • 1 lingurita amestec zarzavat de la borcan("Vegeta"care am facut-o eu)
  • 1 ceapa mica
  • ulei
  • sare,piper
  • 1/2 lingurita rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu cartofi si rozmarin:

Orezul se spala si se lasa la inmuiat in apa rece.

Ceapa se curata si se toaca marunt,apoi se caleste putin in cateva linguri de ulei.

Cartoful se curata si se taie cubulete mici.Se pune peste ceapa calita,impreuna cu o lingurita "Vegeta"din borcan,se adauga apa cat sa-l acopere si se fierbe 10 min.

Se adauga orezul si sucul de rosii.Se lasa sa fiarba si se mai adauga apa din cand in cand,daca este nevoie.

La sfarsitul fierberii se adauga "Secretul Gustului"si rozmarinul,se potriveste gustul de sare si piper,se mai da un clocot si se ia de pe foc.Se lasa acoperit cu capacul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu cartofi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu gogonele murate