Orez cu inimi si pipotele

de Ina in Pui, 16 Iul 2010 | 26143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g inimi si pipote de pui
  • o cana orez cu bob rotund
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4 cani cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu inimi si pipotele:

Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se dau doua clocote, aruncandu-se apoi apa.

Legumele se calesc in doua linguri cu ulei de masline, apoi adaugam 4 cani de apa, sare si piper. Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa fiarba 15 minute.

Orezul spalat il turnam in oala  si fierbem la foc mic, pana se umfla si absoarbe apa. Oprim focul si adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu inimi si pipotele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele