Orez de post

de andreea_angelo in Mancaruri de post, 26 Noi 2012 | 4631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez
  • un morcov
  • o ceapa
  • marar
  • un cub vegeta
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez de post:

Ceapa se toaca marunt si morcovul se da prin razatoarea mica, se pun ambele la calit. Dupa ce s-au calit adaugam orezul care a fost spalat si o cana de apa. Cand scade apa mai adaugam apa pana se fierbe orezul, adaugam si mararul impreuna cu un cub sau doua de vegeta. Mai adaugam sare dupa gust, daca mai este nevoie! Ca si garnitura merg de minune niste gogosari in sos, ca sa fie totul de post!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de hribi cu ceapa si marar